Open-i Consultancy

Open-i Consultancy

Open-i Consultancy focust zich op energiebedrijven, financiële sector en (semi-) overheidsinstanties. Focusgebieden zijn Agile/Scrum, wet- en regelgeving, migraties, implementaties en organisatieveranderingstrajecten. Ook worden er consultants ingezet op interim-posities als analisten, procesconsultants en projectleiders/managers.

De consultants

Open-i Consultancy bestaat uit ervaren consultants die al jaren actief zijn binnen sectoren als energie, financiën en (semi-)overheid. Door de grote mate van senioriteit weten de consultants dat de combinatie van kennis en ervaring en intrinsieke motivatie voor het leveren van échte oplossingen meerwaarde oplevert. Regelmatig komen de consultants bijeen om werkzaamheden en projecten te bespreken en elkaar scherp te houden.

Kennis en voorbeelden

Er wordt continu geïnvesteerd in het opdoen van kennis. Er worden regelmatig trainingen en cursussen gevolgd en ervaringen en lessons learned gedeeld. Hierdoor was Open-i een van de eerste partijen die grote bedrijven hielp de Agile/Scrum methodiek succesvol te implementeren. Ook werken we mee aan het implementeren van de continue verandering van wet- en regelgeving in de energiebranche.

Benieuwd?

Benieuwd naar meer voorbeelden of wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek!

Open-i staat bekend om

Ons laatste nieuws

Open-i zorgt voor oplossingen die bedrijven en instellingen verder helpen.
Om hierin meerwaarde te kunnen verzorgen zijn we altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen.

nieuwsarchief

waar kunnen we mee helpen?

x