Radical by Open-i

Radical Logo
OutSystems

RADICAL

Met Open-i RADICAL doen we het anders, radicaal anders. Andere mensen, andere techniek, andere methodes. Sneller, visueler en persoonlijker zijn de steekwoorden. Outsystems en RADICAL passen perfect bij elkaar, wij geloven in de techniek en het platform dat ontwikkeld is om onze klanten radicaal anders te helpen. Geen ellenlange blackbox ontwikkeltrajecten maar direct resultaat en on-the-go inputverwerking vanuit de gebruikers.

Radicaal sneller

De softwarewereld verandert snel, het internet zorgt al jaren voor snelle oplossingen naar de wens van de consument maar nu vragen ook zakelijke klanten vaker om oplossingen met een snelle time to market. Open-i heeft daarom gekozen voor Outsystems om deze snelle ontwikkeling mogelijk te maken. Elke week direct resultaat wat we met de klant bespreken en zo kunnen we input tijdens het ontwikkelen al verwerken. Ontwikkeltrajecten duren maximaal half zo lang als gebruikelijk. Te mooi om waar te zijn? Test ons met jouw uitdaging op IT gebied!

Wat is Outsystems

Outsystems is sterk groeiend en leider in het “Gartner 2016 Magic Quadrant for Enterprise Application Platform as a Service, Worldwide”. Dit geeft aan dat Outsystems als een serieus alternatief of goede aanvulling gezien kan worden voor traditionele platformen. De kracht van Outsystems zit in het bieden van een complete stack, oplossingen vanaf de backoffice applicatie tot en met mobiele apps. Met Outsystems is dit tevens 1 geïntegreerde oplossing. Het platform werkt zeer intuïtief en maakt de afstand tussen business en IT klein en kan hierdoor goed toegepast worden in een Agile omgeving.

Transformatie

Op dit moment zijn veel klassiek Oracle bedrijven nu aan het onderzoeken hoe ze hun landschap future proof kunnen maken, hieraan kan Out Systems vaak een goede bijdrage leveren. Gezien onze jarenlange ervaring met Oracle landschappen en Out Systems expertise kunnen we hier een nuttige bijdrage aan leveren.

Als Open-i gaan we graag in gesprek om te kijken hoe we uw landschap kunnen verbeteren met deze snelle en flexibele oplossing.

neem contact op

 

Open-i staat bekend om

Ons laatste nieuws

Open-i zorgt voor oplossingen die bedrijven en instellingen verder helpen.
Om hierin meerwaarde te kunnen verzorgen zijn we altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen.

nieuwsarchief

waar kunnen we mee helpen?

x