Radical by Open-i bouwt veiligheidsapp voor midden- en hoogspanningsaannemer

Radical

Sinds Q2 2016 is Radical onder de Open-i paraplu actief in de markt als OutSystems partner. Met inmiddels 7 gecertificeerde OutSystems specialisten is het bedrijf in korte tijd een serieuze speler geworden die innovatieve projecten doet voor verschillende klanten. Eén van de recent afgeronde projecten is een veiligheidsapp voor een aannemer en specialist op het gebied van midden- en hoogspanning.

De uitdaging

De klant had een handboek met veiligheidsregels voor eigen personeel en onderaannemers. Dit handboek werd digitaal onderhouden maar moest steeds geprint worden en handmatig verspreid. Dit met alle risico’s van dien en een minder efficiënt bewerkingsproces.

De oplossing met OutSystems

In korte tijd heeft Radical met input van de klant een app gebouwd op het nieuwe OutSystems platform 10 voor zowel Android als IOS. Daarnaast is de app ook gepubliceerd in de Windows store als mobile app. Nu kan de app automatisch bijgewerkt worden vanuit het centrale content managementsysteem en wordt de aantrekkelijkheid verhoogd door een dagelijkse quiz met klassement op het gebied van veiligheid. De gesprekken over vervolgprojecten zijn in volle gang.

Wilt u meer weten over dit soort oplossingen? Neem gerust contact op.

Open-i staat bekend om

Ons laatste nieuws

Open-i zorgt voor oplossingen die bedrijven en instellingen verder helpen.
Om hierin meerwaarde te kunnen verzorgen zijn we altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen.

nieuwsarchief

waar kunnen we mee helpen?

x